Dior Sauvage Very Cool Spray EDT 100 ml Erkek Parfüm
Dior'un yenilenen eşsiz parfümü Sauvage Very Cool Spray EDT 100ML, maskülen ve yasaklara meydan okuyan karekterini korumaya devam ediyor. Üst notalarında Reggio Bergamotu, kalp noktasında Sichuan Biberi ve dip notasında ise Ambroksan'ı harmanlayarak büyülü bir koku yaratıyor.
Bir parfümü taşımanın yeni, maskülen ve yasaklara meydan okuyan yolu.
Günün her saati kullanabileceğiniz, yanınızda her yere götürebileceğiniz, kırılmaz şişesindeki Sauvage Very Cool Spray, Eau de Toilette parfümün güçlü ve yenilikçi yeni yorumudur.
Dior özel püskürtme mekanizma inovasyonu ve gaz içerimeyen yeni içeriği sayesinde Sauvage'ın güçlü koku imzasını taşırken aynı zamanda doğaya daha dost olacaksınız.
Kompozisyonu birinci notada farklılaştıran yön, ekstra tazelik veren üst notalarında minik bir doz greyfurt ile zenginleşmesidir.
Üst notalar: Biber, bergamot, greyfurt.
Orta notalar: Vetiver, silhat, sardunya, lavanta, sichuan biberi, pembe biber, elemi.
Alt notalar: Sedir, ambroksan.
Kokunun ardındaki burun; Francois Demachy.
'Sauvage Very Cool Spray, EDT gibi doğrudan bir kompozisyon olsa da, Sauvage'ın yapısını vurgulamak için bir yol olarak gördüm. Onun çerçevesini ve özünü ortaya çıkarmak istedim. Böylece bu hafiflik ve tazelik arayışı, güçlü bir imza haline geldi.' -Francois Demachy
1 Parfüm 2 Kullanım Şekli
- İstediğin zaman istediğin yerde kullan.
- 100 ML
- EDT'nin yeniden yorumlanmış hali
Ürün Filtreleri | ||
|---|---|---|
| Barkod | : | 3348901352314 |
| Tedarikçi Ürün Kodu | : | 13318 |






Dior Erkek Parfümlerinde Sepette Hediye">